12.11.2012

AWOKADO-PASTA KANAPKOWA


Ta pasta była ostatnio moim numerem jeden. Jadłam ją codziennie i chwilowo mi się znudziła, ale za jakiś czas na pewno do niej wrócę.





Składniki:
- awokado
- ogórek kiszony (mały)
- 1/2 czerwonej papryki
- ząbek czosnku
- sok z 1/2 cytryny

Wykonanie:
widelcem rozcieramy awokado, dodajemy pokrojoną paprykę, ogórka, czosnek, skrapiamy sokiem z cytryny, mieszamy.

Przepis bierze udział w akcji:



4 komentarze:

  1. ostatnio tak mecze tofu ze to bedzie fajna alternatywa :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. tofu też bardzo lubię, ale jednak awokado zdecydowanie z nim wygrywa ;)

      Usuń
  2. Uwielbiam uzywac awokado zamiast masla. z ogorkiem kiszonym jeszcze nie probowałam!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Spróbuj koniecznie, bo to naprawdę smaczne połaczenie. według mnie jedno z najlepszych

      Usuń

AddThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...