08.09.2014

PAPRYKOWA PASTA KANAPKOWA

Składniki:
- 2 czerwone papryki
- 1/4 filiżanki słonecznika
- 1/3 fil. migdałów
- 2 ząbki czosnku
- 4 łyżki soku z cytryny
- sól

Wykonanie:
Migdały i ziarna słonecznika zmieliłam,
następnie wraz z pozostałymi składnikami zmiksowałam w blenderze.

przepis bierze udział w akcjach:
Paprykujemy 5Warzywa psiankowate 2014

4 komentarze:

  1. Wspaniała propozycja. Dziękuję za dodanie przepisu do mojej akcji psiankowatej :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Super pasta! Paprykę potrafię wcinać bez opamiętania. Bardzo fajny przepis. :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. ja od zeszłego roku również, a wcześniej sięgałam po nią rzadko, sama nie wiem czemu ...

      Usuń

AddThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...