02.04.2015

PASTA KANAPKOWA Z AWOKADO I SZPINAKU

Wśród wszystkich past kanapkowych te z awokado goszczą u mnie najczęściej. Tym razem awokado w towarzystwie zieleniny.


Składniki:
♥ awokado
♥ 100g szpinaku
♥ 2 ząbki czosnku
♥ 2 łyżki soku z cytryny
♥ odrobina soli

Wykonanie:
Wszystkie składniki zmiksowałam w blenderze.

Pasta sprawdzi się również z makaronem.

6 komentarzy:

  1. Ależ zielono! Wiosennie, jak nic! :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Wygląda przepysznie! Aż mi się zachciało takiej pasty ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. uwielbiam pastę z awokado, zazwyczaj wcinam jeszcze z odrobina oregano czy majeranku no i proponuję łyżkę oliwy z oliwek ostatnio zakupiłam tą od develey jest całkiem niezła:]

    OdpowiedzUsuń
  4. O jej! Idealnie trafiłaś w mój gust <3! Wypróbuję przy okazji!

    OdpowiedzUsuń
  5. Wygląda trochę jak papka dla niemowlaka :-)Jednak wiem, że po takiej zieleninie można dostać dobrego kopa energii

    OdpowiedzUsuń

AddThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...